1808-01 Tafelblad van geborstelde oude wagonplanken 272x90x4cm

Bijzonder wagonplanken blad

Ben je op zoek naar een bijzonder blad van oude wagonplanken? Kijk dan eens naar dit mooie blad gemaakt van oude eiken wagonplanken!

De planken hebben hun eigen ruwe kopse kanten nog. En dat is bijzonder want bijna altijd worden de kopse kanten afgezaagd omdat ze te slecht zijn om nog te kunnen gebruiken. Bij dit blad is dat niet zo. De hele lengte van de planken is gebruikt. Hierdoor is de lengte van het blad circa 272 cm lang… Dit geeft een extra stoere uitstraling aan dit blad.

Uniek

Heel af en toe komt het eens voor dat de meubelmaker planken vindt die bruikbaar zijn om in zijn geheel te gebruiken. Wij van de Oude Tafel vinden het zelf ook heel stoer, zo’n blad met ruwe kopse kanten en als we de kans krijgen kopen we dat blad dan meteen. We hebben het in de afgelopen jaren 2 keer kunnen inkopen dus we zijn blij dat we het nu weer hebben kunnen vinden. Vind je het ook mooi en is dit wat je zoekt, kom snel bij ons langs want weg is weg.

Kleur

Voor wat betreft de kleur van het blad, we hebben de foto’s buiten genomen toen het zonnig was, hierdoor is de kleur wat fletser dan wanneer het blad binnen staat. Het blad heeft binnen vooral een wat donkerder, bruine kleur. Dus kom het met je eigen ogen bekijken en maak een afspraak om een bezoek in te plannen…

 

 

Het blad is gefotografeerd op onze trapezium poten met transparante poedercoating maar kan op vrijwel iedere pootset of onderstel geplaatst worden. Een tafelblad met deze lengte kan bijvoorbeeld heel goed op de X-poot geplaatst worden. De X-poot moet minstens 30 cm van de uiteinden van de tafel geplaatst worden als je ook nog aan de kopse kanten wilt kunnen zitten.